2ο Malevizi Festival: Πρόσκληση συμμετοχής παραγωγών, συνεταιρισμών, συλλόγων και οικοτεχνών

Πρόσκληση συμμετοχής παραγωγών, συνεταιρισμών, συλλόγων και οικοτεχνών

Το Malevizi Festival είναι καρπός της θέλησης του Δήμου Μαλεβιζίου να δημιουργήσει κάτι δυνατό, ποιοτικό, ολοκληρωμένο και χαρακτηριστικό για το Μαλεβίζι, για τους ανθρώπους του, για τους επισκέπτες, για τις επιχειρήσεις, για την ταυτότητα του τόπου.

Μετά την περυσινή άκρως επιτυχημένη έναρξη, την ανταπόκριση του κόσμου, τη συμμετοχή των συλλογικοτήτων του Μαλεβιζίου και των επαγγελματιών, που αγκάλιασαν το Φεστιβάλ, ο πήχης φέτος βρίσκεται ήδη πολύ ψηλά.

Στις τρεις ημέρες 06/07 και 08 Σεπτεμβρίου 2024 στο κέντρο του Γαζίου, στην Πλατεία Κατσαμάνη, μπροστά στο Δημαρχείο και στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», στο Malevizi Festival θα ξεδιπλώνονται από καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας δράσεις για μικρούς και μεγάλους:

  • Δημιουργική απασχόληση παιδιών
  • Παρουσίαση σε καλαίσθητα περίπτερα της παραγωγής, του πολιτισμού, της διατροφής και των γεύσεων του Μαλεβιζίου.
  • Συλλογικότητες, παραγωγοί, συνεταιρισμοί, καλλιτέχνες και εικαστικοί της περιοχής, καθώς και ο Δήμος ο ίδιος παρουσιάζονται στο ευρύ κοινό, σε ντόπιους και ξένους επισκέπτες.
  • Δημιουργούμε επί τόπου, ζωγραφίζουμε, «σκαλίζουμε», μαγειρεύουμε, γευόμαστε, αισθανόμαστε, βιώνουμε, μαθαίνουμε, εκφραζόμαστε! Δείχνουμε, αποκαλύπτουμε το πρόσωπό μας!

Κάθε μέρα κορυφώνεται με μεγάλες συναυλίες στην Πλατεία Κατσαμάνη με ελεύθερη είσοδο για όλες και όλους. Η Ματούλα Ζαμάνη, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Παναγιώτης Σκουλάς,  η Βαγγελιώ Φασουλάκη, ο Γιώργης Μανωλάκης και πλήθος από ντόπιους Μαλεβιζιώτες καλλιτέχνες θα πλαισιώσουν φέτος το Malevizi Festival.

Σας καλούμε να γίνετε μέρος αυτής της πολύμορφης, όμορφης Μαλεβιζιώτικης γιορτής. Να στηρίξουμε όλοι μαζί το εγχείρημα αυτό, να το αγκαλιάσουμε και να το κάνουμε θεσμό. Να είστε οι πρωτοπόροι υποστηρικτές της συλλογικής μας προσπάθειας!

Δηλώστε συμμετοχή είτε ως θεσμικοί φορείς, είτε ως επαγγελματίες, είτε ως συνεταιρισμοί, είτε ως εικαστικοί, είτε ως συλλογικότητες, (πολιτιστικός σύλλογος, πολιτιστικός οργανισμός, κ.α) έως 25 Αυγούστου στο τηλέφωνο: 6944643741  και  γραπτά στο email : malevizifestival@gmail.com

Το Μαλεβίζι αυτές τις ημέρες  βρίσκεται στο επίκεντρο της επισκεψιμότητας, της προσοχής και της δημοσιότητας. Τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν τον Δήμο Μαλεβιζίου βρίσκονται στο προσκήνιο. Οι φυσικές του ομορφιές, τα στοιχεία του βουνού και της θάλασσας, τα στοιχεία της παραγωγής, του πολιτισμού, οι άνθρωποι με τις ασχολίες, τα ταλέντα τους… τα δομικά «υλικά» αυτού του τόπου.

Το Malevizi Festival συνθέτει μια μεγάλη, θετική, αλληλεπιδραστική συνάντηση με τον κόσμο.

Το Malevizi Festival και το πρόγραμμά του θα προβάλλεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου, στην επίσημη ιστοσελίδα του, σε αφίσες και Banner, καθώς και σε όλα τα μαζικά μέσα επικοινωνίας έντυπα και ηλεκτρονικά στα ελληνικά και στα αγγλικά. Θα διαφημίζεται στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, σε ραδιόφωνα και τηλεόραση. Με συντηρητικούς υπολογισμούς στο αντίστοιχο περυσινό τριήμερο πέρασαν  από την πλατεία Κατσαμάνη πάνω από 8.000 άνθρωποι.

Η συμμετοχή σας είναι η κινητήρια δύναμη του Malevizi Festival 

Το Malevizi Festival διοργανώνει ο Δήμος Μαλεβιζίου σε συνεργασία με το Παγκρήτιο Κέντρο Πολιτισμού ΑΜΚΕ και τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης. Πλήθος επιχειρήσεις στηρίζουν ως χορηγοί την όλη προσπάθεια, για τους οποίους θα γίνει ιδιαίτερη αναφορά. 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί